Saturday, April 12, 2008

Nova sezona "istrazivanja" u Visokom

Danas pocinje nova sezona „istrazivanja“, gromoglasno, uz teferic i vatromet, jakako drugacije kad se radi o tako vaznom „projektu“ ne samo za Bosnu i Hercegovinu, nego i citav svijet?

Pa, kad je vec zbor uz harmoniku i rucni rad, red je da i ja, u maniru emisije „Zelje, cestitke i pozdravi“, novim spotom iz N-production, Fondaciji pozelim da nas, u nedostatku spektakularnih dokaza za svoje tvrdnje, u narednih „tradicionalnih 200 dana“ barem nasmiju kao i do sada.

Otkako je Semir Osmanagic 2005. godine dosao na ideju da se na brzinu obogati tako sto je Visoko proglasio centrom svijeta, a brdo piramidom, te se nije zaustavio nego je proglasio jos 5 njih ispod kojih idu tuneli nastanjeni paranormalnim pojavama, orbsovima i prikazama, kroz njegovu Fondaciju je prosla citava plejada likova cije bi metode, dokazi i teorije cak i Pajtonovce ostavili bez teksta. Ovo su neki od njih.

Za vecu rezoluciju posjetite: http://uk.youtube.com/watch?v=hrAVv9ujvN0

7 comments:

Anonymous said...

"Neki čudni tragovi", HAHAHAHAHAHAHAHAHA, a ono furaju Zujićevi i Vrbančićevi crteži za "tvornicu oblaka"!!! Genijalno, čestitam! :D

Anonymous said...

archie:
pazi: moze ti se sada desiti da piramidioti prisvoje ovaj tvoj spot, kao sto su na kraju Izmine radove prisvojili kao svoje.

Neregistrirani said...

Hvala, Stul, tek mali znak paznje za sav urnebesni smijeh kojeg neprestano izazivaju kod mene! :D

Archie, u ciklusu njihovog samoprovaljivanja, jos samo nedostaje da pomisle da ih N-production reklamira!

Anonymous said...

Sezona pocela, i sta sada!?
Ni jednog strucnjaka da vodi radove!!

Neregistrirani said...

Anonimni, taj nedostatak strucnjaka ih ni prethodnih godina nije sprecavao da prodaju maglu, pa sumnjam da ce se ove nesto promijeniti.

Anonymous said...

Pa bilo bi krajnje vrijeme da se promjeni. Naucnici bi trebali nesto uraditi osmi sto salju pisma jadikovanja. Konkretne stvari se trebaju uraditi. Napraviti strucni tim koji ce dokazati da je to sve prirodno, da takvih fenomena ima svukuda po bosni, itd. Oni sute a Semir ih blati i blati. Ne kuzim.

Anonymous said...

ako ih izmo guglić nije uništio onda ništa neće. oni se jednostavno ne obaziru na pravila i zdrav razum. drago mi je da se imam priliku iz toga smijati, ali zapravo je sve to za plakati. država bi to trebala riješiti i distancirati se, jer sve više ljudi u svijetu će biti svjesno da se radi o prevari.