Tuesday, June 23, 2009

Vidovnjakinje i glumice na piramidama

VISOKO - Bosansku dolinu piramida, osim organiziranih školskih ekskurzija, uskoro će posjetiti neki poznatiji gosti. Tako je Fondacija objavila kako se na piramidama očekuje glumica Archie Panjabi, koja će 23. lipnja boraviti u Visokom.

S druge strane, svoj dolazak su najavili i Kandis Blakey i Sharon Prince Wothke. Riječ je o iscjeliteljicama i vidovnjakinjama, koje će uskoro posjetiti Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.
Kako stoji na stranici Kandis Blakey, posjetit će i Visoko, a tamo će zajedno sa Sharon Prince Wothke i svojim gostima“govoriti, voditi radionice i emocionalna ozdravljenja“.

Inače, Kandis je razvila tehniku za emocionalno ozdravljenje zvanu New Decision Therapy te napisala knjigu Heal Your Life Now—The Alchemy of Forgiveness (Poboljšajte svoj život sada – Alkemija oproštaja).

S druge strane Sharon Prince Wothke je već surađivala sa Semirom Osmanagićem, pa je i autorica knjige o piramidama u Visokom.

- Osjećam i da su sve piramide po cijelom planetu povezane međusobno i da su postavljene iz određenih razloga koje tek trebamo osvijestiti, rekla je Prince Wothke, iscjeljiteljica, regresoterapkinja, vidovnjakinja i autorica iz Houstona.

Za nju se može čuti kako proriče sudbinu "uživo, putem telefona i e-maila".

http://www.bitno.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/vidovnjakinje-i-glumice-na-piramidama

12 comments:

Anonymous said...

A sada spektakl! Duel Sabine i Sharon, po prvi put se radujem nekoj posjeti "piramidama".

Neregistrirani said...

Mislim da bi bilo pametno da tamo ode i Izmo, da doceka gosce, da se "istrazivac" ne polomi sam oko toliko zena. Izmo i inace izazove pozitivne vibracije kod Semirovih saradnica. :D

Anonymous said...

Sharon nije blesava, već inteligentna varalica. A prošle godine bukvalno ju je otjerala Sabina. Bit će zanimljivo.

Anonymous said...

Slazem se, Sharon je jedna velika varalica. Sukob izmedju Sabine i Sharon je nastao kad je Sharon rekla za Sabinu da nije nikada vidjela tako negativu osobu. Sto je jako iznervilalo Sabinu a pogotovo Semketa. Jaje na oko zna detalje.

Anonymous said...

Naravno da Merima zna detalje, kad im drzi svijecu.
http://picasaweb.google.co.uk/chrisnorman55/SarajevoAugust08?authkey=0C2s1SVTEDc#5241531818156349618

Anonymous said...

Ne mora jaje na oko iznositi detalje. Radi se o Sabininoj patološkoj ljubomori, zbog koje je proganjala Sharon. U odnosu na Sabinu, Sharon je gospođa sa velikim G. Kao što ranije rekoh, radi se o veoma inteligentnoj varalici koja zna imati super manire, kao većina usješnih varalica.

Anonymous said...

Interesantno da svi imaju lose misljenje o Sabini.

Anonymous said...

Da, to je zanimljivo. Mnogi bivši članovi piramidiotske fondacije svaljuju sada krivicu na nju, kao da je sve pošlo naopako otkako je njihova veza postala očita. Neki su je čak otvoreno nazvali "kurvom".

Anonymous said...

Pa nego sta je. Varala svog muza i to samo nakon pola godine braka sa njim, razorila dugi brak. Nisu moja posla ali ipak ne mogu da shvatim takve ljude, ne samo njih dvoje nego inace. Ona je spavala sa svojim muzem, pa onda isti dan sa Gurom, a on sa svojom zenom, itd. Odvratno. Ne mogu sebe ni da zamislim da mi se tako nesto desi.

Neregistrirani said...

Semir, stari smeker:
http://neregistrirani.blogspot.com/2008/01/najnovije-n-produkcije.html

Anonymous said...

i sad ce se Archie i Kandis prikljuciti kolekciji

Anonymous said...

Nisam mislio samo na varanje muža za kojeg se tek udala. Otkako je ona postala "faktor" počela se nametati kao uber šefica, što je otjeralo i najuvjerenije piramidiote. Da ne govorim kako je zbog ljubomore otjerala sve ženske, jedino je jaje na oko ostala.