Tuesday, January 15, 2008

Idemo dalje

Zasto stati na raskopavanju brda samo oko Visokog, kad citavu Bosnu mozemo rasceprkati, pa onda po cetiri puta vecoj cijeni dovoziti levate da se slikaju kraj brda?

Kako niko ne bi bio optuzen za centralizovanje i "navodjenje vode na svoj mlin", cak smo takticki rasporedili brda koja treba proglasiti piramidama po razlicitim regijama mile nam domovine.

Tako cemo ih imati i u Mrkonjic Gradu:


a i u okolini Bihaca:


Jos samo da nam je nekako izvesti da i u Posavini nikne piramidalno brdo i na konju smo! Hercegovina? Briga nas! Imaju Troju i Gospu.

13 comments:

freepalestine said...

to volim. ravnopravnost... ne može tako da samo jedni imaju piramide, a drugi nemaju. to bi bila diskriminacija po vjerskoj, nacionalnoj i tko zna kojoj još osnovi... valjda se nadaju da ako sve raskopaju da će negdje ipak nešto naći, a ako i ne, to kopanje će tako dugo trajati da mu ni oni sami neće doživjeti kraj... možda prenesu biznis na potomke.

Neregistrirani said...

Zao mi je da su neki ovaj moj post shvatili sasvim ozbiljno, pa se jos i naljutili sto ja rekoh da cemo dati sipak Hercegovcima, jer vec imaju dovoljno...

Neregistrirani said...

Bosni piramide, a Hercegovini Troja i NLO-i : http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=46045&_no_browse=1

Mali said...

Zato sto ove Ustase:Drago, Tatjana, Marijan & co, te cetnici Ilija, aqua- mundi ... Varaju glupe Bosnjake i dosli su sa cudesnim spravama i bagerima da rovare po srcu bosne, a jadni naivni Sem Osmanagic dovede Rejsa i harisa na piramidu obidje prijateljske nam Maleziju i Egipat(sluzbeno preko ambasada) obidje islamske zajednice po svijetu i bori se za pradomovinu Bosnjaka.
Savijet: Postavi hodovica za direktora u tim opcinama, nek mu zelene beretke i zlatni ljiljani dojdu kopat pa ce se i tu brzo poceti.
Eto zato!
Hercegovce inace boli K.... za palestinu, afganistan, irak, iran, cecene... Ljudi zive svoj zivot i okrenuli su se poslu.

Mali said...

a ti laf-e, posalji neki svoj uradak bilo kojem listu u Bosni, pa ako neko objavi ja ti se klanjam. Te se onda zapitaj sto niko nije objavio?
Pa onda reci zato sto je Mali prolupo i nacionalista je.
sretno

Neregistrirani said...

Mali, Mali, vidim da si se preselio ovdje otkako te Stul, khm, posavjetovala da kod nje vise ne pises.

Hajd' neka te. Meni se fakat ne da crtati, a izgleda ti jedino tako mogu objasniti neke stvari. Mozda nekog drugog puta...

lea said...

... i samo ako lijepo crtas, onako kao Caki :D

Neregistrirani said...

Koliko god da se trudim, Davorina necu prestici! :D

Anonymous said...

Upravo sam saznao da Semir predstavlja Sabinu kao suprugu.
Od bivse se nije razveo. Sta bi Reis rekao na ovakvo njegovo ponasanje? Mozda i promjene Kuran zbo njega. Varao zenu i djete 2 godine, za njega familija ne prestavlja nista.
Imamo posla sa sotonom!

Neregistrirani said...

Nista, nista, reci ce reis da moze Semir imati do 4 zene, ako ih moze uzdrzavati i opsluzivati...if you know what I mean. ;)

Anonymous said...

Muslimani, Semir kao uzor i vasa podrska znaci podrska sotone. Zar ne vidite da vas vara. Sotona!
Njemu je vazna samo licna promocija! Samo naprijed u svakom pogledu ce vas napraviti budalama,
piramidioti. Razmisli te dobro, jos uvijek nije kasno da se opredjelite za pravu stranu.

Anonymous said...

Ne moze vise ni on sebe izdrzavati.
U SAD mu ne inde kako treba.

Anonymous said...

pa kako bi mu moglo ici u SAD kad nije tamo. ako je tacno da ta firma nije njegova, nego da je on samo jedan od managera i eventualno shareholder, on mora i nesto da radi.