Sunday, January 6, 2008

Pitanje

Da imate fondaciju koja se bavi istrazivanjem i pronalazenjem i da ta fondacija ima prezentaciju na internetu na vise jezika kako bi se ono sto imate reci culo sto dalje, zar ne biste novi, po vama jako bitan, pronalazak predstavili na sto je moguce vise jezika?

Sigurno je da biste.

Zasto onda Semirova Fondacija o velikom "otkricu" seste piramide cuti na svim jezicima, osim na domacem?

Hmmmm..."intresting kvescn!"




8 comments:

Unknown said...

I u 2008. prmjenjuju taktiku :
1. pustiti neku vijest/glupost u javnost;
2. pustiti da se vijest/glupsost razmnoži/rasprostrani
3. Validaciju u vidu novinskih isječaka dati na stranici
4. Ponuditi press klipinge advokatu volonteru, ako se iko usudu sumnjati u istinitost istih.

NEgo ova "šesta piramida"( nekad davno ih je bilo i 9??), je u stvari brdo na čijim je padinama voćnjak, kojeg je preuredio vlasnik voćnjaka, pa stvarno kad gledaš sa auto-puta izgleda k'o stepenasta građevina. Sad realno postoji opasnotst da sva brda na kojima se pronađe pravilan kamen ili neka stepenica bude proglašeno piramidom.

Anonymous said...

Mislim da Guru tacno razlikuje vanjske i unutrasnje piramidiote ovi ovdje su tuplji! Za njih uvjek ima vise "informacija"!

Ali divno je kako su se kod mene odlucili obracunat sa Nukickom!

Rommel pa zar ti Marjan nije objasnio da su sva brda sa stranama od oko ili cca 45° vjestacka! Vec je uveliko ponestalo brda!

Anonymous said...

joj, nikako da se taj advokat volonter javi. pa kakav bi to cirkus bio. istorija bosanske top liste nadrealista bi se pisala ponovo.

Neregistrirani said...

Ni advokat-volonter da se javi, ni Hrvojev advokat, ni Ujcetov i Zokin advokat...ni ti advokati nisu sto su nekad bili! :D

R, pretpostavljam da je to ono precizno stepenasto oblikovano brdo koje se takvo vec godinama moze vidjeti s lijeve strane kad se ide iz Sarajeva? I sampioni to tek sad otkrili? E dobro da nisu i satelit aktivirali da im ga verifikuje!

lea said...

Vidim prenose i vijest sa sarajevo-x.com koji su prenijeli vijest od FENA-e, a ovi dobili od Fondacije :D

Neregistrirani said...

Samo jos nedostaje da napisu "Ekskluzivno! Fondacija doznaje..."... :D

Anonymous said...

Ja mislim da ako se zadaju fondacijini volonteri advokati, da ce se pisat novi pravac u pravnoj znanosti , tako da cemo osim Common Law, Roman Law, Sharia Law ,Canonical Law imati i petu veliku pravnu tradiciju - Pyramid of Law-v, a cija ce prva postavka biti :

"1.Thou shall have no Independent Researcher except for Semir Osmanagic, thy President & CEO."

...dalje nastavite sami....

R said...

Upravo tako neregistrirani. To brdo je par godina prije poajvljivanja S.O. covjek obradio u stepenasti vocnjak. E sad su kreteni skontali da je to piramida.