Thursday, August 14, 2008

Oko hotel Granda...

Lokacija održavanja Konferencije je promjenjena s hotela Hollywood na hotel Grand u Sarajevu. Konferencija će biti održana u velikoj Konferencijskoj dvorani koja moze da primi 300 posjetilaca.


Zaista i nije red da se takvi uvazeni gosti guzvaju u sali koja moze da primi 800 ljudi, kad se vec mogu raskomotiti u ovoj koja prima cak 300!

Jeftinija je (sad se mora misliti na svaku marku), a i skup djeluje mnogo posjecenije kad se odrzava u malim prostorima.




Eh, da, naravno da megalomanska fondacija ni sad nije mogla da ne slaze - po informacijama na web-stranici hotela Grand vidimo da je kapacitet 200. Naravno, bilo je bitno i da se napise da se radi velikoj dvorani. Ah, ti kompleksi! :D


I sta bi sa hotelima koje Fondacija i dalje reklamira ? Pukla tikva? Drznuli se ispostaviti fakturu?

2 comments:

Anonymous said...

"Drznuli se ispostaviti fakturu?" Hahhahaahah, joj upadam sa stolice od šege, jesi cinik, hahahahaha!!! A nisu htjeli da otpišu troškove kao donaciju, hahahahahah!!!

Neregistrirani said...

Pazi, mozda su jednostavno zaista besplatno davali sobe, a onda u zamjenu trazili donaciju od 50-60 KM. Bas kao sto je i Fondacija bestplatno prodavala gratis letke u zamjenu za donaciju.