Thursday, October 4, 2007

Na sajtu Fondacije...

Ne, nije guru, niti bilo ko iz njegovog tima, na sajtu Fondacije objavio da se ogradjuje od vandalskog cina rusenja zidova starog grada, niti je izrazio zaljenje zbog toga. Nije cak ni pozvao (kako on to zna) na ostavku one koji takvo blago ne stite nocu i zaprijetio tuzbom za klevetu.

Na sajtu je juce objavljen jos jedan hvalospjev o posjeti New Yorku, a danas tek uobicajeni biseri posjetilaca: fudbalerke, drotovi iz Crne Gore, G. Drakovac (the G. Drakovac?), i turisticka agencija imena (o kakvog li iznenadjenja!) New age agency!


„Hvala dragom Bogu da je neko napokon počeo dokazivati da je Balkan mjesto najstarijih civilizacija svijeta. Želimo Vam puno sreće, upornosti u istraživanju i dokazivanju da je Bosna kolijevka svijeta."
Komandna policija grada Podgorice, 20 gostiju

„Misteriozno, zanimljivo i interesantno!!! Veliki turistički potencijal u našoj zemlji. Agencija će ovo iskoristiti i turističku destinaciju obilaska piramida uvrstiti u svoj program i ponudu."
New age agency

„Uveliko se nadamo da će se sve želje Semira Osmanagića ispuniti, kao i da će uspjeti ubijediti svijet da ovo uistinu jesu piramide. Niko ko ima bilo kakvu diplomu ovog svijeta nije 100% u pravu, a njegove želje su naše. Nadamo se da će ovo postati jedno od velikih svjetskih čuda. Drago nam je što je ovo otkriveno u Visokom i to je nešto čime se mi Bosanci možemo jedino ponositi."
Mirsad, Fatima i Muharem Karavdić

Bas tako, Karavdici, Semir mora ljude ubjedjivati da su to piramide, jer to ne moze dokazati.

http://piramidasunca.ba/ba/index.php?option=com_content&task=view&id=1314&Itemid=26

No comments: