Friday, November 2, 2007

Arheolog?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

12 comments:

Anonymous said...

E, moj neregistrirani kako nisi cuo da je Semir poznati arheolog i cak doktor arheologije, a Cakic poznati geolog, Marjan dusa od "covjeka", Krmpoticka specijalista za iskopavanja itd. samo na kraju nedostaje i tako su oni zivjeli u ljubavi sreci do kraja zivota.....

Anonymous said...

Pa dobro ti mrak kaze... tako se predstavio i u Birminghamu

http://www.piramidasunca.ba/en/
index.php?option=com_content&task=view&id
=612&Itemid=26

Neregistrirani said...

Kontam ja to da on laze i da se predstavlja kako kad stigne kad drzi prezentacije, ali kad ga dovedu u skolu djeci i predstave kao arheologa...

Lea, hvala sto me podsjeti na stranicu na engleskom, umalo da propustim ovaj biser:

http://www.piramidasunca.ba/en/
index.php?option=com_content&task=
view&id=1003&Itemid=1

Anonymous said...

sta?

Anonymous said...

Dobro si procit'o anonimni, nema te sta cudit. Blagoje Govedarica i Stultitia-hahaha

Anonymous said...

Nije mi jasno hoce li Vuk Bacanovic, odnosno Misljen dobiti otkaz zbog svog umnog proljeva i lazi koje je napisao u Danima. Sad se vidi sta je Dr. Swelim rekao. Hvala Bogu sto je fondacija objavila njnoviji video.
A sto se tice Govedarice i njegovih, ne brinite, pokazat ce mo svijetu kakve smo sve strucnjake imali. Stul, dosao je kraj tvojim lazima.
@ Mrgud, Govedarica i njegovi su dvolicnici u zivotu i nemas se sta cudit.

Anonymous said...

To su ti sve "rupe nad,rupama".Hvalim te boze sto postoje i univerzalni cepovi za takve rupe.
@ pokojnik, ako ti nije zahmet, posalji i meni to sto imas da se i ja malo nasmijem.

Anonymous said...

I fondacija je objavila izvjestaj dr. Barakata na engleskoj web stranici. Covijek rece da je stvarno piramida (prirodno brdo koje je oblikovao covijek kao piramidu).Mozda ce to nasim domacim supcima paviti sad malo vise smisla. Nasi domaci supci vijerovatno neznaju da su tako pravljene mnoge piramide u svijetu, ukljucuuci i egipatske piramide.

Anonymous said...

Ovo garant ne zna ni onaj Mrak-Sumrak. Eto vam sad konjine jedne..

Neregistrirani said...

Eh, sad kad ste i ovdje pokazali da ne znate diskutovati drugacije nego da kenjate po domacim strucnjacima (supcima, kako ih vi nazivate) dok velicate sve sto je uvozno i prizeljkujete otkaze ljudima, idu komentari pod kljuc...moderirani do daljnjeg.

Anonymous said...

Nema sta nakon "najvecih rukom pravljenih piramida po uzoru na Egipatske" piramidioti moraju progutat lagan zalogaj " da su piramide onblikovana brda po uzoru na Egipatske". Stvarno jadno! Barakatov izvjestaj je jadan i zalostan a povlaci za sobom vec u startu da su se piramidioti odrekli jedine analize koju imaju da su blokovi vjestacki, da je objekat vjestacki "klima uredjaj" .... kreteni jos se raduju teatralnom hara-kiriju koji upravo izvode. Masala!

R said...

Događa se upravo ono što je prof. Blagoje gGvedarica i predvidio u svom prvom intervju u Danima. Da samo ukratko podsjetim šta je prof.B.G. rekao. Rekao je da će Semke držati sovju priču neko vrijme, a onda kako ne buide dokaza, artefakata i kako ga činjenice budu pritiskale, priču mijenjati, oblikovati, da će piramide postati oblikovana brda, da neće biti stare 27000 odnosno 12000 godina, nego manje i na kraju će sve pronađeno, pošto jelte kopa po arheo lookaciji morati smjestiti u realne vremenske okvire. Da vidimo šta je još ostalo=. Dakle samo još da artefakte, koje je i bambuča spominjao odnese na anmalize i da im se utvrdi stvarna starost, tj. da se pokaže da je ovo u stvari nalazište puno mlađe, a što je još važnije, i puno važnije za našu historiju.