Wednesday, November 7, 2007

Podsjecanja radi

7.11.2007 15:10:16 Neregistrirani korisnik [informirani]

Kako ste samo zabavni. Prava divota. Pišete o stvarima o kojima nemate pojma. Iz Barakatovih usta sam čuo slijedeću verziju događaja. Barakat je u izvještaju iz Juna 2006. potvrdio piramide u Bosni. Zilka Kujundžić Vejzagić je bila toliko ljuta na Barakata zbog tog izvještaja da je lično pisala Zahi Hawasu da sankcionira Barakata koji nije bio ovlašten samostalno pisati takav izvještaj. Kopiju Zilkinog pisma pokazao mi je Ali Barakat lično. Ali Barakat je zbog tog pisma popio "jezikovu juhu" od Hawasa, ali Hawas nije ulazio u Barakatovu stručnost i točnost izvještaja. Ovogodišnjim dolaskom dr.Swelima i ostalih, potvrđena je točnost Barakatovog izvještaja. Sada dr.Swelim piše izvještaj o postojanju bosanskih piramida. Ali Barakata su egipatski stručnjaci pohvalili kao vrhunskog eksperta u Egiptu. Sve ovo sam čuo svojim ušima i vidio svojim očima, a vi samo nastavite piskarati budalaštine o stvarima o kojima nemate pojma.


Ovaj komentar ostavljen na Mrakovom blogu i jedan mail danas me podsjetise na Hawassovo pismo:



5 comments:

Anonymous said...

Joooj, Informirani, tj. Hrvoje, ne klepeći nanulama kad silaziš iz svog ugla!

Neregistrirani, prepoznajem ih već 'po koraku'! :D

Neregistrirani said...

Naravno. Marjan nije, njegov hrvatski nikad nije ovako tecan i tocan! :D

Anonymous said...

Ljudi dragi, ako se covjek malo zamisli, ovi iz Cirkusa samo pricaju o oponentima, nije ni cudo da im se nakon dvije godine manija pojaca!
A zbog toga nemaju nekog "jaceg" strucnog rada ili ih je strah da se potaru do poda!

Neregistrirani said...

Naravno da pricaju, jer tako stvaraju izgovor za neuradjeno. Ono "mi bismo do sada sto puta dokazali nase tvrdnje, da nije ovih oponenanta sto ne daju dozvole i koji pisu protiv nas". Tako nekako.

Anonymous said...

Care, odlican post