Friday, November 9, 2007

Svaka cast, Fondacijo!




Bravo, bravo! Fodacija je jos jednom uspjela poniziti i degradirati genijalne uspjehe pravih strucnjaka arheologije, objavivsi na istoj stranici isjecke iz novina koji govore o nalazima tima Snjezane Vasilj i Hrvojev zakljucak da je piramida cinculator, oscillator, stimulator…whatever.
Bravo Fondacijo! Molim vas da to ne zaboravite prenijeti ucenicima nasih osnovnih i srednjih skola kad im sljedeci put uzurpirate nastavu kako biste im prenijeli vase debilne ideje!

2 comments:

Anonymous said...

Pa to je postalo vec obicaj jer ovi iz cirkusa pokusavaju naci prslinu izmedju BH strucnjaka i porsiriti je a rad vlastitih sumanutih ciljeva. Pored ovog obicaj je da posalju saopstenje za stampu pa kada izadje u novinama onda opet isto prenesu. U zadnje vrijeme imaju rubriku "Ko nekad na piramidi" gdje prenose ko im je bio sve prosle godine. A uskoro ce biti i tekstovi, taj i taj je krenuo ka Visokom, taj i taj je stao da piski, pa onda taj i taj je dosao do Visokog i na kraju taj i taj je prosetao Visocicom ne krijuci divljenje "strucnjacima" koji su raskopali svaki pedalj!

Neregistrirani said...

Bas. Vidi se to i sa objavljivanjem ovih video-zapisa sa par mjeseci zakasnjenja.

Ali, zar nisu ovi isjcecci iz novina kretenski - sto ne preuzmu digitalno, ovako me podsjecaju na moju tetku koja izrezuje recepte iz novina! :D