Monday, September 24, 2007

Remake

Postalo je narocito popularno da se okupljaju bendovi koji su prestali svirati jako davno.

Prije nekoliko ljeta bili smo svjedoci masovne histerije zbog ponovnog okupljanja Bijelog dugmeta, mada su mene vise obradovali Pink Floyd okupljanjem zbog zajednicke svirke. 26. novembra 2007. ce Led Zeppelin zasvirati ponovo u (skoro) starom sastavu…

Razlozi za ponovna okupljanja su razliciti, neki bendovi to rade iskljucivo radi materijalne dobiti, dok se drugi okupljaju na raznim koncertima u humanitarne svrhe.

Medjutim, samo jedan bend je najavio da se ponovo okuplja zato sto je inspirisan visockim multidisciplinarnim projektom. Sigurno se sjecate velike dance senzacije s kraja osamdesetih i pocetka devedesetih, grupe KLF. Najavili su veliki come-back, a igraju na sigurno, pa su za povratnicki singl najavili remake njihovog velikog hita. Imaju novi tekst, cak i ekstra strofu, kojim podrzavaju sada vec i medjunarodno verifikovani projekt, a mi vam ekskluzivno donosimo radnu verziju povratnickog hita. Nadamo se da cete uzivati!

(Naravno, radi se o dobroj zezi! Moram zahvaliti Lei za sjajnu ideju, jer ih se sjetila i uradila novi tekst, a ja specijalno za ovu priliku naucih kako da ubacim titl u video! :-))

5 comments:

Anonymous said...

LEA CARICE!!!

Anonymous said...

Potpisujem i zahvaljujem Lei, kasnije sam vidio zahvalnicu!

Anonymous said...

genijalno

Anonymous said...

Ma Lea, skraćeno od LEGENDA. Hej ljudi, u videu ima čak i ona figura od slame koju spaljuju na lomači! :D

Anonymous said...

He,he svaka slicnost je… :D Neizmjerno zahvaljujem Neregistriranom na sugestijama i pomoci!