Saturday, August 18, 2007

Kome su potrebna cuda?

Da nije tragicno, bilo bi zaista smijesno citati rijeci podrske koje ostavljaju posjetioci brda u Visokom. Fondacija te komentare svakodnevno objavljuje, vjerovatno u nedostatku bilo cega vrijednog objavljivanja. Pored isjecaka iz novina, utisaka posjetilaca (uz obavezno prebrojavanje i nabrajanje istih poimenice!) i ponekog rada u sekciji "iz mog ugla", izgleda Fondacija i nema sta za reci.

Obecali su pronaci piramidu. Nisu.
Obecali su preporoditi visocku i BH ekonomiju. Nisu.
Obecali su da ce se sami finansirati. Nisu.

Pored pracenja 4+ blogova, aktivnog (odskora, doduse) ucesca u jednom forumu i pasivnog pracenja drugog foruma (onog na kojem vlada sloboda interneta ;) ), ne mogu da ne navratim i na stranice "najveceg multidisciplinarnog projekta". A kad navratim, imam sta i procitati!

Danasnji biser je:

„Vrlo impresivno, samo naprijed. Čestitke na uloženom trudu i mnogo srećeu budućem iskopavanju...Bosna treba više ovakvih čuda...“
Nejla Buro-Amerika


Gospodjo, njima ce zaista trebati mnogo, mnogo srece da iskopaju bilo sta. A barem u Bosni i Hercegovini iskopati nije tesko - ne trebaju nam cuda! Gdje god "elitisti" i "foteljasi" zagrebu, oni nesto i pronadju. Dakle, bolje bi bilo da ste timu gospodina Osmanagica pozeljeli cudo! Trebace mu!

Na tom drugom forumu se nalazi hrpa linkova na vijesti o BH nalazistima, te cu ih ovdje prenijeti kako bi se jos jednom cijeli svijet uvjerio da BH foteljasi ne rade nista osim sto ispijaju kafe i mrze Semira zbog njegovih otkrica!

Postovi slijede!

No comments: