Wednesday, August 22, 2007

Misterije

Eto, njima je misterija ko je kopao tunele, kakvi su to "superiorni graditelji" radili, a meni je veca misterija do kada ce oni misliti da javnost i dalje treba "pusiti" ovu pricu da oni tamo bilo sta arheoloski obradjuju?!

"Na glavnoj trasi prema piramidi Sunca je otkriveno niz kamenih blokova koji se ostavljaju na originalnim lokacijama za daljnju arheološku obradu, navodi se u saopćenju. "

http://www.sarajevo-x.com/clanak/070822042

Koju arheolosku obradu, kad nemaju arheologa? Na stranicama Fondacije ni rijeci o tome ko je primljen na tu funkciju nakon sto je raspisan konkurs http://piramidasunca.ba/ba/index.php?option=com_content&task=view&id=819&Itemid=124 .




No, ne bavimo se samo Semir i ja misterijama! :D Prevara ima niz pitanja: http://prevara.bloger.hr/post/misterije-doline-piramida/403814.aspx


A i Irna se pita da li su mozda graditelji bosanskih piramida dosli iz Francuske! http://irna.lautre.net/Did-the-Bosnian-pyramids-builders.html (Irna, thanks for yet another great post!)



Kazem ja vama prije par dana da i u Francuskoj ima piramida! http://neregistrirani.blogspot.com/2007/08/vazne-vijesti-nismo-sami.html :D

No comments: